telefoonnummer:
(0)6 33 03 82 25

visie

Coaching

Ieder mens heeft het vermogen om zijn of haar gewenste resultaten te bereiken. Mensen ontwikkelen zich voortdurend. Wanneer we sport als voorbeeld nemen en de uitspraak van Nelson Mandela dan kunnen we door beoefening en inzicht een bereik creĆ«ren die voor jou meerwaarde oplevert in al je leefsituaties.

Wanneer we onze eigen talenten erkennen en alle hulpbronnen die we van nature in ons hebben benutten lukt het onze grenzen op te zoeken, patronen te herkennen en te doorbreken. We kunnen daardoor groeien naar een leven met meer balans.

Persoonlijk effectiever worden start met het werken (jezelf trainen) aan zelfinzicht, bewustzijn en je af te vragen wie je bent en wat het effect is van jouw uiting in gedrag en taal. Het leert je regie te krijgen over jouw leven. Ons leven is continue aan verandering onderhevig. Dat geeft ons telkens nieuwe inzichten en vraagt om vanuit zelfwaardering en zelfrespect te kiezen wat goed voor ons zelf is.

Beleidsadvies en management

Als adviseur, sparringpartner of manager, neem ik je opdrachten aan voor het vertalen van visies naar projecten en/of projectplannen en de uitvoering daarvan. Op interimbasis beschikbaar als (team)manager.