Telefoonnummer:
(0)6 33 03 82 25

Aanbod

Persoonlijke Coaching

Coaching richt zich op persoonlijke ontwikkeling binnen verschillende situaties. Enkele voorbeelden zijn versterking van communicatievaardigheden, het hanteerbaar maken van angsten en deze omzetten naar uitdagingen, het versterken van je eigen kracht/persoonlijke effectiviteit en keuzes maken.

Loopbaan coaching

Loopbaancoaching richt zich op het (opnieuw) ontdekken van passend werk of een passende werkrichting. Deze vorm van coaching kan op ieder moment in een werk carrière worden gestart. Tijdens de coachsessies staan we stil bij drijfveren, talenten en interesses, je opleidingsniveau en je zichtbaarheid als werknemer en ontwikkelen met deze inzichten een concreet plan hoe jij goed tot je recht kunt komen op de arbeidsmarkt.

Teamcoaching/Teamtraining

Bij teams kun je onder andere denken aan: managementteams, projectteams, nieuwe/startende teams, een afdeling of een unit.

Tijdens teamsessies onderzoeken we en benoemen we dynamieken die het lastig maken voor het team. Vaak zijn dit onderwerpen die het team beïnvloeden en niet meteen zichtbaar zijn, zich bevinden in de zogenoemde onderstroom. Meestal gaat teamcoaching in op samenwerking of een richting die nodig is om bepaalde doelen of resultaten te halen. We doen dit aan de hand van passende werkvormen. De uitkomsten die in beeld komen vertaalt het team onder begeleiding van de coach naar plannen of activiteiten.

Aanpak

Coaching is altijd maatwerk en richt zich op persoonlijke ontwikkeling. Jouw processen staan centraal en je werkt op een professionele, effectieve en resultaatgerichte wijze die bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

We starten met een gratis intakegesprek van ca. 1 uur. Het doel van het intakegesprek is kennis maken en de coachvraag inzichtelijk krijgen. Op basis van de intake en het overeenkomen van een gerichte aanpak/offerte vinden vervolgconsulten plaats. Een consult duurt ca. 1,5 uur. Het aantal consulten hangt af van de coachvraag.

Na afloop van een gesprek ontvang je een factuur en vindt binnen 14 dagen de betaling plaats. Een afspraak annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het gesprek. Wanneer de annulering binnen 48 uur valt, dan wordt het gesprek in rekening gebracht.

Beleidsadvies en management

In een oriënterend gesprek verkennen we waar precies behoefte aan is en welk aanbod hier het best bij aansluit.